Pastis d'ensaïmades amb pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pot petit de pinya
- 4 ensaïmades
- 1/2 litre de llet
- 1 sobre de flam
- 100 g de sucre
- 1 cullerada de maizena
- 1 ou
- 1 llimona
- Cireres confitades
- Licor a gust
- Caramel liquid
6 racions
Elaboració
Poseu caramel liquid al fons d'un motlle de 26 cm. Damunt poseu-hi rodanxes de pinya, en escorregudes i en els forats poseu-hi les cireres de colors.
Damunt poseu-hi les ensaïmades Tallades a trossos i mullades
amb el licor del vostre gust.
Bateu l'ou, barregeu-hi la llet, el sucre, la maizena i els polvos del flam. Poseu-ho al foc amb la pell de la llimona. Remeneu-ho amb una cullera i deixeu-ho bullir uns minuts.
Aboqueu-ho calent damunt de les ensaïmades i, una vegada fred, poseu-ho a la nevera.
Una hora abans de servir-ho, poseu-ho al congelador.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1521 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.