Amanida de llenties i pernil

Ingredients

  • 400 gra de llenties
  • 1 manat d'herbes
  • 2 tomàquets
  • 2 cebes tendres
  • 4 talls de pernil
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de xeres
  • Pebre
  • Unes fulles de menta fresques

Elaboració

Renteu i feu bullir les llenties en agua amb sal i el manat d'herbes, fins que estiguin cuites però cruixents.
Escorreu-les i refresqueu-les amb aigua.
Trinxeu la ceba petita.
feu el mateix amb el tomàquet; prèviament n'haureu tret les llavors.
Trinxeu les fulles de menta .
Talleu el pernil a bastonets.
Poseuen un bol cinc parts d'oli per una de vinagre, on hareu dissolt una cullerada de mostassa en gra, sal i pebre.
Remeneu-ho bé perquè s'emulsioni,i afegiu-hi la menta.
Barregeu en un bol les lleties ben escorregudes, la ceba, el tomàquet i la vinagreta.
Als plats , poseu sobre l'amanida un grapat de pernil i decoreu-ho amb una fulla de menta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3980 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: