Entrepan provençals
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 talls de pernil dolç (pot ser de gall d'indi)
- 200 grms. de formatge mozzarella
- 1 potet de pate d'oliva negra
- 2 tomaquets
- Unes fulles d'ansiam tallades a juliana
- 8 llesques de pa de motlle
4 racions
Elaboració
Untem les llesques de pa amb el pate d'oliva (no ens passem quedaria salat)
posem rodanxes de mozzarella,de tomaquet (tot tallat fi), el pernil dolç i l'anciam.
Tambe es pot fer amb planxes de pa de motlle i enrotllar apretant be, drespres es talla i queda molt be
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1243 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.