Pebrots verds farcits de truita de patata
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 pebrots verds (tipo italià)
- 4 patates
- 1 ceba grossa
- 3 ous grossos
- Oli i sal
3 racions
Elaboració
En un recipient apte per a microones, poseu-hi la ceba picada i oli. Tapeu-ho i conecteu a màxima potencia durant 3 minuts. Afegiu-hi les patatespelades i tallades fines, conecteu 5 minuts a igual potencia, remeneu-ho i deixeu-ho 5 minuts més.
Poseu una paella grossa al foc amb una mica més d'oli i acabeu-ho de fregir, fins que estiguin toves les patates. Escorreu-les de l'oli.
En un bol, bateu-hi els ous. Afegiu-hi les patates i sal a gust.
Netegeu els pebrots. Talleu-hi la part de dalt, retireu els nervis del interior (sols els que podreu fer) i ompliu-los amb el preparat de patates, ceba i ous. Mireu de fer-ho arribar fins el fons, picant una pica el pebrot perquè baixi el preparat.
Fregiu-los en una paella gran amb l'oli de fregir les patates ho una mica mes, fregiu els pebrots, donant-lis la volta de tant en tant.
Serviu-los acompanyats amb una amanida.
1h
Notes
He posat la ceba i les patates a coure al microones per adelantar temps
Poseu fer-ho a la manera tradicional o sigui tot a la paella.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.