Baldanes de ceba amb pasta de full
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit baldanes de ceba
- Oli d'oliva
- Fatina
- Pasta de full
- Un ou batut
4 racions
Utensilis
Un escuradents
Un corró, per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un full de paper sulfuritzat,( paper pel forn)
Elaboració
Agafem les baldanes, les punxem amb un escuradents, i les fregim només una mica, en una paella amb oli d'oliva.
Seguidament, estirem la pasta de full amb l'ajud del corró, i la punxem amb un corró per punxar. A continuació, tallem la pasta de full en rectangles que puguin cobrir les baldanes, ho pintem amb l'ou batut, i ho enfornem a 180º, amb un paper sulfuritzat, fins que la pasta de full és ben rossa.
En el moment de servir-la a taula, ho podem fer en una safata, amb una blonda, perqué quedi més abellidora.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1264 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.