Crema per la Diada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una pastilla de fondant color vermell
- Un litre de llet sencera
- Una pell de llimona
- Una pell de taronja
- Una branca de canyella
- 200 grams de sucre
- Sis rovells d'ou
- 50 grams de farina de blat( maizena)
5 racions
Utensilis
Cinc cassoletes de terrissa individuals,( mida per crema Catalana)
Un corró per treballar el fondant
Un bufador, o una pala per cremar la crema
Un batedor de varetes
Elaboració
Primer de tot, en un bol, barregem: els rovells d'ou, i la maizena, amb un raig de llet.
Seguidament, en un cassó fons, posem: la pell de llimona, la pell de taronja, la branca de canyella, i el sucre. Quan la llet arrenca el bull, retirem les pells de taronja i llimona, i la canyella, i aboquem els ous amb la maizena, i anem remenant amb el batedor de varetes, fins que la crema espesseix. Tot seguit, l'anem repartin en les cassoletes, i deixem que refredin. Gairebé en el moment de servir-ho, les espolsem amb sucre, i amb l'ajud del bufador o la pala, ho cremem.
A part, amb l'ajud del corró per estirar el fondant, fem unes tires de fondant vermell, i les anem posant d'una en una damunt la crema, fins a formar les quatre barres de la senyera Catalana, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: Postres per la diada Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1708 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.