Crema per la Diada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una pastilla de fondant color vermell
  • Un litre de llet sencera
  • Una pell de llimona
  • Una pell de taronja
  • Una branca de canyella
  • 200 grams de sucre
  • Sis rovells d'ou
  • 50 grams de farina de blat( maizena)

5 racions

Utensilis

Cinc cassoletes de terrissa individuals,( mida per crema Catalana)
Un corró per treballar el fondant
Un bufador, o una pala per cremar la crema
Un batedor de varetes

Elaboració

Primer de tot, en un bol, barregem: els rovells d'ou, i la maizena, amb un raig de llet.
Seguidament, en un cassó fons, posem: la pell de llimona, la pell de taronja, la branca de canyella, i el sucre. Quan la llet arrenca el bull, retirem les pells de taronja i llimona, i la canyella, i aboquem els ous amb la maizena, i anem remenant amb el batedor de varetes, fins que la crema espesseix. Tot seguit, l'anem repartin en les cassoletes, i deixem que refredin. Gairebé en el moment de servir-ho, les espolsem amb sucre, i amb l'ajud del bufador o la pala, ho cremem.
A part, amb l'ajud del corró per estirar el fondant, fem unes tires de fondant vermell, i les anem posant d'una en una damunt la crema, fins a formar les quatre barres de la senyera Catalana, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1708 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: