Canelons freds, de bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze plaques de canelons
- Aigua
- Mantega
- Sal
- Salsa rosa,( està en les meves receptes)
- Dos ous bullits
- Oli d'oliva
- Tres pebrots verds
- Dues cebes,( tallades a juliana)
- 300 grams, de bacallá esqueixat
4 racions
Utensilis
Quatre safates de porcellana, individuals.
Un drap blanc de cotó,( per embolicar els canelons).
Un ratllador
Elaboració
En una cassola ample, posem: aigua,sal, i un punt de mantega. Quan l'aigua arrenqui a bullir, afegim les plaques de caneló, tot remenant, perquè no s'enganxin.
Quan són cuites al " dente ", les refredem amb aigua freda, i les reservem damunt el drap de cotó.En un cassó amb aigua i sal, bullim dos ous, i els reservem.
A part, dessalem el bacallà, i el reservem. En una paella amb oli d'oliva, fregim el pebrot verd tallat en juliana, i la ceba. Quan tot plegat és cuit, afegim el bacallà ben escorregut, donem unes quantes voltes a tot plegat, i ja podrem farcir els canelons.
Primer de tot, posem els canelons de tres en tres, en la safata individual, els cobrim amb la salsa rosa, i tot seguit, els espolsem amb l'ou ratllat, pel damunt, i ja els podrem treure a taula, en la mateixa safata.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.