Pa de pita amb salsitxes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Entrepà
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pans de pita
- 2 salsitxes
- pebrot verd
- pebrot vermell
- ceba
- pinyons
2 racions
Elaboració
- Tallem la ceba, el pebrot verd i el vermell a juliana.
- En una paella fregim les salsitxes, també es poden fer a la planxa. Un cop les tinguem cuites les tallem en trossos no gaire grans
- Per una altra banda, escalfem oli en una paella, quant estigui calent i afegim la ceba, quant aquesta comenci a estar transparent i afegim els dos tipus de pebrot i acabem de sofregir. Quant es vegi tot cuit afegim els trossos de salsitxa i els pinyons.
- Obrim el pa de pita per una de les dues bandes, el torrem una mica i el farcim amb el preparat anterior i ja ho podem servir
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1240 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.