Pa de pita amb salsitxes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pans de pita
  • 2 salsitxes
  • pebrot verd
  • pebrot vermell
  • ceba
  • pinyons

2 racions

Elaboració

- Tallem la ceba, el pebrot verd i el vermell a juliana.
- En una paella fregim les salsitxes, també es poden fer a la planxa. Un cop les tinguem cuites les tallem en trossos no gaire grans
- Per una altra banda, escalfem oli en una paella, quant estigui calent i afegim la ceba, quant aquesta comenci a estar transparent i afegim els dos tipus de pebrot i acabem de sofregir. Quant es vegi tot cuit afegim els trossos de salsitxa i els pinyons.
- Obrim el pa de pita per una de les dues bandes, el torrem una mica i el farcim amb el preparat anterior i ja ho podem servir

15min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1397 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: