Escamarlans a la planxa, amb romesco
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze escamarlans de mida gran
- Romesco,( el podeu trobar a les meves receptes)
- Julivert picolat
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un biberó amb rom calent
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una planxa
Pinzes per la planxa
Un biberó
Un ganivet gran
Un pinzell gran
Una espàtula metàlica plana
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, fem el romesco tal com l'explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, amb l'ajud del ganivet gran, obrim en dues meitats els escamarlans, com si obrissim una llagosta,( a lo llarg), i els posem damunt la planxa calenta, amb una capa de sal a sota.
Seguidament, salpebrem els escamarlans, escalfem el rom en el cassó, i amb l'ajud del biberó, reguem els escamarlans i els flamegem. Tot seguit els posem de quatre en quatre damunt el plat que els servirem, els reguem amb un rajolí d'oli i tot seguit els pintem amb romesco, espolsem julivert pel damunt, i ja els podrem treure a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1046 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.