Estofat de llenties amb marisc (Recepta heredada de la meva iaia)
En el seu moment no s'utilitzava ben bé res congelat, però fins fa poc la meva iaia ho va utilitzar.
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500g. de Llenties Pardines
- 500g. de Gambes petites congelades
- 125g. de Musclos sense closca congelats
- 250g. de Calamars a rodanxes congelats
- 3 o 4 Medallons de lluç congelat (Haureu de descongelar-lo la nit abans)
- 1 Ceba
- 1/2 litre de Brou de peix
- 1 Got de vi blanc
- Tomàquet fregit
- Sal
- Oli
- Pebre vermell dolç al gust
4 racions
Elaboració
1. La nit anterior, deixeu en remull les llenties.
2. Per començar, peleu i piqueu bé la ceba, i poseu-la en una olla que tindreu amb oli a sofregir amb un xic de sal. Sofregiu durant almenys 10 minuts. Mentrestant, talleu a daus el lluç.
3. Quan hagi canviat de tonalitat, afegiu el tomàquet fregit amb el pebre vermell al vostre gust. Deixeu que s'integrin els gustos almenys de 5 a 10 minuts.
4. Afegiu tot el marisc i el lluç que es vagi descongelant, a foc baix, i veureu que s'haurà format una mica de brou. Poseu el vi blanc, i deixeu reduïr durant 20 minuts.
5. Passats els 20 minuts, poseu les llenties i cobriu amb el brou de peix. Deixeu coure durant 30 minuts a foc lent.
6. Quan hagi acabat de coure tot, deixeu reposar durant almenys uns altres 30 minuts.
1h 40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1840 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.