Conill estofat, amb herbes del Monsant
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Un conill de quilo i mig aproximadament
- Un brot de farigola
- Un brot de romaní
- Un brot de sajolida
- Dues fulles de llorer
- Vuit grans d'all amb pell,( aixafats)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- 100 grams de prunes sense pinyol
- 100 grams de pinyons
- Un got de ví ranci
- Un got de ví blanc
- Un got de conyac
- Una mica de brou de pollastre,( pot ser de pot)
- Una ceba tallada a juliana
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregirem el conill salpebrat, tallat a trossos regulars.
Tot seguit, afegirem: la ceba, els alls i totes les herbes.
A continuació, afegirem el conyac, el ví blanc, el ví ranci i deixarem que redueixi.
Seguidament, afegim una mica de brou, que cobreixi el conill, i deixem coure a foc baix fins que sigui cuit. A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les prunes i els pinyons i els reservem. Tot seguit, els afegim a la cassola, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2147 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.