Niu de bròquil amb bacallà i ous ferrats de guatlla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit botonets de bròquil
  • Cent grams de bacallà esqueixat,( dessalat)
  • Dos ous de guatlla
  • Vinagreta de verduretes,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Una llesca de pa de motlle, tallada rodona
  • Paper de cuina

1 racions

Utensilis

Un motlle rodó d'acer inoxidable
Una mà de morter
Un cassó mitjà
Una paella petita
Una espàtula metàlica petita

Elaboració

Primerament, agafem la llesca de pa i la fregim a la paella amb oli d'oliva fins que és ben rossa, i la reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els botonets de bròquil fins quw són ben cuits i els escorrem. Tot seguit, agafem el motlle, el posem en el centre del plat, i en el fons, posem la llesca de pa fregit. A continuació, posem el bròquil cuit i l'aixafem amb l'ajud de la mà de morter. A continuació, amb una cullera sopera, posem una mica de vinagreta de verduretes, ( sense líquid), i després posem una capa de bacallà ben escorregut.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim dos ous de guatlla,( ous ferrats) i amb molta cura els posem al capdamunt del niu. Per acabar el plat, traiem el motlle, ho reguem amb la vinagreta de verduretes, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants nius, com persones siguem a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1735 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: