Niu de bròquil amb bacallà i ous ferrats de guatlla
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit botonets de bròquil
- Cent grams de bacallà esqueixat,( dessalat)
- Dos ous de guatlla
- Vinagreta de verduretes,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Sal
- Oli d'oliva
- Aigua
- Una llesca de pa de motlle, tallada rodona
- Paper de cuina
1 racions
Utensilis
Un motlle rodó d'acer inoxidable
Una mà de morter
Un cassó mitjà
Una paella petita
Una espàtula metàlica petita
Elaboració
Primerament, agafem la llesca de pa i la fregim a la paella amb oli d'oliva fins que és ben rossa, i la reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els botonets de bròquil fins quw són ben cuits i els escorrem. Tot seguit, agafem el motlle, el posem en el centre del plat, i en el fons, posem la llesca de pa fregit. A continuació, posem el bròquil cuit i l'aixafem amb l'ajud de la mà de morter. A continuació, amb una cullera sopera, posem una mica de vinagreta de verduretes, ( sense líquid), i després posem una capa de bacallà ben escorregut.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim dos ous de guatlla,( ous ferrats) i amb molta cura els posem al capdamunt del niu. Per acabar el plat, traiem el motlle, ho reguem amb la vinagreta de verduretes, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Farem tants nius, com persones siguem a taula.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1735 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.