Coca de pasta de full, amb bolets i fruits secs
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de panses de corint
- 50 grams de pinyons
- Una planxa de pasta de full
- Un pot petit, de barreja de bolets
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Conyac
- 50 grams, de formatge ratllat
- Farina
- Aigua
6 racions
Utensilis
Una safata plana, per anar al forn
Paper sulfuritzat,( paper de forn)
Una paella mitjana
Un cassó petit
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, en una cassó amb aigua bullint, escaldem durant dos minuts les panses i els pinyons, els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, saltegem els bolets escorreguts i salpebrats.
Quan són mig cuits, els flamegem amb un raig de conyac, i els deixem saltejar quatre minuts més. Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet, els picolem una mica i els reservem.
A continuació, posem la pasta de full damunt el marbre de la cuina espolsat amb farina, i l'estirem amb el corró. Després hi passem el corró per punxar la pasta, i passem a fer la coca.
Estenem ben bé els bolets per tota la superfície de la pasta de full, afegim les panses i els pinyons i seguidament ho espolsem amb una mica de formatge ratllat pel damunt.
Tot seguit ho enfornem a 180º fins que la pasta de full és ben rosseta, i ja la podrem treure a taula amb la safata de cartró i la blonda.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1209 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.