Galets farcits de botifarra negre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Farsa de botifarra negre,( la podeu trobar a les meves receptes )
- 300 grams de galets de mida mitjana
- Aigua
- Sal
- Mantega
Utensilis
Una cassola metàlica fonda
Una mànega pastissera
Un broc mitjà per la mànega
Una safata gran, per reservar els galets un cop fets
Elaboració
Primerament, farem la farsa de botifarra negre, com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en una olla amb aigua, sal, i una mica de mantega, courem els galets tot deixant-los al " dente ", i els deixarem refredar en una safata ben amples que no es toquin entre ells.
Quan estiguin freds, amb l'ajud de la mànega pastissera amb un broc petit, els anirem omplint, i els reservarem. Aquesta operació, és millor fer-la gairebé en el moment de fer-los servir, i no fer-ne més dels que necessitem.
40min
Notes
Aquesta recepta, més que un plat, es pot fer servir com a guarnició com per exemple: una sopa, un acompanyament, etc...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1441 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.