Galets farcits de botifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Farsa de botifarra negre,( la podeu trobar a les meves receptes )
  • 300 grams de galets de mida mitjana
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega

Utensilis

Una cassola metàlica fonda
Una mànega pastissera
Un broc mitjà per la mànega
Una safata gran, per reservar els galets un cop fets

Elaboració

Primerament, farem la farsa de botifarra negre, com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en una olla amb aigua, sal, i una mica de mantega, courem els galets tot deixant-los al " dente ", i els deixarem refredar en una safata ben amples que no es toquin entre ells.
Quan estiguin freds, amb l'ajud de la mànega pastissera amb un broc petit, els anirem omplint, i els reservarem. Aquesta operació, és millor fer-la gairebé en el moment de fer-los servir, i no fer-ne més dels que necessitem.

40min

Notes

Aquesta recepta, més que un plat, es pot fer servir com a guarnició com per exemple: una sopa, un acompanyament, etc...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1441 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: