Bacallà a la papillot
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre lloms de bacallà dessalat d'uns 200 grams aproximadament
- 100 grams de xampinyons naturals
- 100 grams de gambetes pelades
- La part blanca de dos porros tallats a juliana
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Ví blanc
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata per anar al forn
Quatre fulls de paper d'alumini
Elaboració
Primerament, enfarinem el bacallà i el fregim només dos minuts per banda, i el reservem damunt un paper de cuina.
Tot seguit, netegem els porros i els xampinyons, i els saltegem en una paella amb un rajolí d'oli juntament amb les gambetes, i ho reservem.
A continuació, agafem quatre trossos de paper d'alumini, i damunt de cada tros posem : primer un llom de bacallà, tot seguit una mica del saltat de verdures, gambes i xampinyons.
Seguidament, afegim un rajolí d'oli i ví blanc, emboliquem el paper com si fessim una bossa, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que la bossa s'infla, cosa que voldrà dir que ja és cuit. Al sevir-ho a taula, fem com una finestra amb unes tisores, ho posem en el plat, i ja ho podem treure a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2603 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.