Arròs amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • 400 grams de bacallà esqueixat, dessalat
  • Un pebrot verd petit ratllat
  • Un pebrot vermell petit ratllat
  • Una ceba ratllada
  • Oli d'oliva
  • Picada d'all, oli i julivert, (feta amb la batedora elèctrica)
  • Vi blanc
  • Moscatell
  • Conyac
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • 400 grams d'arròs bomba Montsià

4 racions

Utensilis

Una paellera de quatre raccions
Un atuell de plàstic gran
Un cullerot mitjà
Un ratllador de forats grans

Elaboració

Primerament, en la mateixa paellera on farem l'arròs, amb un rajolí d'oli sofregim : el pebrot verd i vermell i la ceba ratllada. Tot seguit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un raig de conyac, un raig de vi blanc i un raig de moscatell.
A continuació afegim l'arròs, el sofregim amb tots els ingredients, afegim el bacallà tot donant-l'hi unes voltes, afegim també tres cullerades de picada, i tot seguit afegim el fumet. Corregim de sal, i deixem coure a foc mitjà uns deu minuts.
Seguidament, ho acabem de coure deu minuts més en el forn a 180º, fins que l'arròs és cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa paellera.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2362 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: