Arròs amb bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet
- 400 grams de bacallà esqueixat, dessalat
- Un pebrot verd petit ratllat
- Un pebrot vermell petit ratllat
- Una ceba ratllada
- Oli d'oliva
- Picada d'all, oli i julivert, (feta amb la batedora elèctrica)
- Vi blanc
- Moscatell
- Conyac
- Fumet de peix
- 400 grams d'arròs bomba Montsià
4 racions
Utensilis
Una paellera de quatre raccions
Un atuell de plàstic gran
Un cullerot mitjà
Un ratllador de forats grans
Elaboració
Primerament, en la mateixa paellera on farem l'arròs, amb un rajolí d'oli sofregim : el pebrot verd i vermell i la ceba ratllada. Tot seguit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un raig de conyac, un raig de vi blanc i un raig de moscatell.
A continuació afegim l'arròs, el sofregim amb tots els ingredients, afegim el bacallà tot donant-l'hi unes voltes, afegim també tres cullerades de picada, i tot seguit afegim el fumet. Corregim de sal, i deixem coure a foc mitjà uns deu minuts.
Seguidament, ho acabem de coure deu minuts més en el forn a 180º, fins que l'arròs és cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa paellera.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2362 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.