Tastets de tardor

Ingredients

  • 2 boniatos grans
  • 1 patata mitjana
  • Daus de formatje de cabra semicurat
  • 1 ou
  • 200 grms. de ametlla crua trencada ( de la que rebossem els panellets)
  • Farina d'arros
  • Oli de girasol per fregir

4 racions

Elaboració

Bullim els boniatos i patata amb pell, quant estiguin ben cuits els pelem (amb calent)
En un bol aixafem, i posem el rovell d'ou, remenem be, i posem a la nevera que refredi.
Una vegada fred formem unes boles, i al mig posem un dau de formatge, tapem be i les passem per farina d'arros, la clara d'ou batuda amb un xic d'aigua i per les ametlles.
Tiendrem una paella amb abundant oli calent i deixarem daurar, vigilant que no es cremi l'ametlla.
Posem damunt de paper absorbent per l'exces d'oli i servir molt calentes
al pure de patata i boniato sa de posar una mica se sal, es molt important aixafar amb forquilla

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2047 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Hola Enriqueta: m'encanta que passeu receptes de moniatos, doncs m'agraden fets de totes les maneres, i penso provar-les totes.
una abraçada
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones.
Graçies
Salutacions

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: