Mini lioneses pel brou de Nadal
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Sopa
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta xoux {7370 }
- Mantega
10 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Un paper sulfurat
Una safata plana per servir
Una mànega pastissera
Un broc rissat petit per la mànega
Elaboració
Un cop feta la pasta xoux com explico a la meva recepta, agafem un paper sulfurat engreixat amb una mica de mantega, el posem damunt la planxa per anar al forn, i amb l'ajuda de la mànega pastissera fem unes muntanyes de pasta xoux.
Seguidament, ho posem en el forn a 230º amb molta cura que no es cremin.
Quan ja són cuites les mini lioneses, les traiem i les reservem fins el moment de fer-les servir. Normalment aquestes mini lioneses, les servirem juntament amb la sopa de galets.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1138 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.