Pals de crema

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta xoux per fer vuit pals ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Crema pastissera ( la trobareu a les meves receptes )
  • Sucre
  • Aigua
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una mànega pastissera amb broc rissat gran
Una llengua de plàstic
Un pinzell
Un cassó mitjà
Un ganivet petit de serra
Una espàtula de fusta
Paper sulfuritzat
Una safata plana per anar al forn
Una safata de cartró rectangular amb blonda

Elaboració

Primerament, farem la pasta xoux com explico a la meva recepta. Tot seguit, farem la crema pastissera com explico a la meva recepta i la reservarem.
Seguidament, engreixarem el paper sulfuritzat i damunt anirem fent tires de pasta amb el broc rissat, d'uns deu centimetres de llarg i dos dits d'ample. Tot seguit els enfornem a 230º fins que estiguin daurats, els retirem i els deixem refredar.
A part, en un cassó posem el sucre amb una mica d'aigua i ho posem a foc suau perqué es faci un caramel que no arribi a ser massa torrat. Amb aquest sucre, pintarem la part de dalt dels pals amb l'ajud d'un pinzell i ho reservarem. Un cop freds, els obrim amb el ganivet de serra i amb l'ajud de la mànega amb crema els anirem farcint. Tot seguit els tapem amb la part que té el caramel, els posem en una safata de cartró amb blonda, i ja els podrem treure a taula.

40min

Notes

Aquests pals, també els podem farcir amb nata muntada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: