Cassoletes de crema pastissera, amb mandarines confitades
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre cassoletes de mida gran (10 centímetres de diàmetre)
- Crema pastissera (la podeu trobar a les meves receptes)
- Setze grills de mandarines confitades (ho podeu trobar a les meves receptes)
- Sucre
4 racions
Utensilis
Una mànega pastissdera amb un broc rissat
Un bufador
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, fem les mandarines confitades com explico a la meva recepta, i les reservem.
Per acabar la recepta, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim les cassoletes amb la crema, ho espolsem amb sucre, i tot seguit ho cremem amb el bufador.
Seguidament, posem quatre grills de mandarina en cada cassoleta, ho posem a la safata amb blonda, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1145 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.