Arròs caldós amb cocotxes de bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de cocotxes dessalades
- Oli d'oliva
- Sal ( si cal )
- Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Un pot de carn de pebrots xoriçers
- Mitja ceba picolada
- Mig pebrot verd picolat
- Tomàquet fregit
- Ví blanc
- 400 grams d'arròs
- Una mica de picada feta amb all, oli i julivert
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana ( per quatre persones )
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregirem : la ceba , el pebrot i dues cullerades de carn de pebrots xoriçers.
Seguidament, afegim dos cullerots de tomàquet fregit i un got de ví blanc.
Seguidament, afegim l'arròs, hi posem tres cullerades de picada feta amb la batedora elèctrica, i la sofregim una mica. Tot seguit, afegim una mica de fumet de peix i anem remenant amb l'espàtula de fusta. Seguidament, posem les cocotxes, i seguim remenant.
Anem afegint fumet, a mida que sigui necessari, i seguim remenant.
Coregim de sal, i seguim remenant i afegint fumet, fins que l'arròs és en el punt que ens agrada de cuit. Apaguem el foc, i el deixem reposar una estona tapat amb un drap, fins l¡hora de servir-lo a taula.
1h
Notes
Aquest arròs, també el podem fer amb bacallà esqueixat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.