Espinacs estofats amb mongetes del ganxet i ous picolats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espinacs congelats o naturals
- 500 grams de mongetes del ganxet cuites
- Pa fregit
- Ametlles torrades
- Julivert picolat
- Quatre alls pelats
- Oli d'oliva
- Sal
- Sis ous bullits
- Aigua
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Un got de ví blanc
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una escorredora
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Batedora elèctrica
Elaboració
En primer lloc, bullim els ous durant deu minuts, amb aigua i sal, i els reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, coem els espinacs i quan són al " dente ", els escorrem, guardem el brou, i els reservem.
A continuació, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim : la ceba picolada i les fulles de llorer. Tot seguit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de ví blanc. Seguidament, afegim una mica del suc de coure els espinacs i deixem que cogui a foc baix. A part, fem una picada amb quatre alls pelats, pa fregir, julivert picolat, un grapat d'ametlles torrades i una mica del suc de cocció dels espinacs, i ho reservem.
A continuació, afegim a la cassola els espinacs, les mongetes i els ous pelats i picolats i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts.
Tot seguit, afegim la picada, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1881 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.