Sopa de bacallà amb fideus
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre i mig d'aigua mineral sense gas
- 300 grams de bacallà esqueixat, dessalat
- 200 grams de fideus del nº2
- Pa fregit
- Un grapat d'ametlles torrades
- Julivert picolat
- Dos alls pelats
- Una ceba tendre picolada
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una sopera de porcellana blanca
Un cullerot
Sis escudelletes de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, posem un raig d'oli d'oliva a la cassola, i sofregim la ceba picolada.
Seguidament, afegim el bacallà dessalat, donem unes voltes amb l'espàtula, i tot seguit, afegim l'aigua. Quan arrenca a bullir, afegim els fideus i corregim de sal.
A part, fem una picada amb: pa fregit, ametlles torrades, dos alls picolats i el julivert.
Ho passem per la batedora elèctrica, ho desfem amb una mica del brou de la sopa, i ho afegim a la cassola. Tot seguit, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que els fideus estiguin al " dente ", i la ho podrem servir en una sopera de porcellana blanca, amb les seves corresponents escudelletes.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1243 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.