Mongetes de Santa Pau saltades amb crestes de pollastre i carxofes fregides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vint crestes de pollastre
  • Sis carxofes tallades a làmines fines
  • 400 grams de mongetes de Santa Pau, cuites
  • Dos ous batuts
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Farina
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella mitjana
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata plana, de porcellana blanca
Una safata metal·lica plana
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, netegem les carxofes i les tallem a llesques ben fines. Tot seguit, les salem, les passem per farina, i les fregim amb oli d'oliva. Quan són mig rosses, les traiem i les posem damunt un paper de cuina, tot reservant-les.
A part, en un cassó amb aigua, sal i el llorer, bullim les crestes de pollastre, fins que són cuites. Seguidament, les passem per farina, ou batut i les fregim amb oli d'oliva. Tot seguit, les posem damunt el paper de cuina, i les reservem.
A continuació, agafem les mongetes i les fregim amb un raig d'oli, i quan són ben fregides, les traiem i les repartim per tota la safata de porcellana. Tot seguit, repartim les carxofes i les crestes per tota la superfície de la safata d'una manera acurada, i ja ho podrem treure a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1236 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Encara hi ha crestes de pollastre, jo fa molt que no he vist en cap polleria ni super
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, en el mercat central de Reus, hi ha varies polleries que tenem crestes de pollastre i potes de pollastre per fer el brou com es feia abans. Rebi una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: