Cassoleta de patates a lo pobre amb botifarra negre i espàrrecs verds gratinats
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Remenat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Patates a lo pobre, per quatre persones ( les podeu trobar a les meves receptes )
- Beixamel ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- Formatge ratllat
- Una botifarra negre ample de perol
- Oli d'oli
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Quatre cassoletes de terrissa de mida mitjana
Quatre plats plans de porcellana blanca
Quatre tovallons de paper
Una paella gran
Unes pinces per agafar les cassoletes del forn
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les repartim entre les quatre cassoletes. Seguidament, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la panxa calenta.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli, marquem la botifarra negre tallada a rodelles gruixudes, i un cop fregides, les posem damunt de les cassoletes amb les patates.
Tot seguit, posem els espàrrecs en una paella gran, salpebrats i amb un rajolí d'oli d'oliva. Quan són cuits, els posem damunt les rodelles de botifarra.
Ja per acabar el plat, ho cobrim amb una mica de beixamel, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho gratinem a 180º, fins que el formatge és ben rtosset.
Seguidament, amb l'ajud de les pinces, agafem les cassoletes, les posem damunt un plat amb un tovalló, i ja ho podrem treure a taula.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.