Calamarsets estofats amb favetes, porros i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de favetes tipus babi, congelades
  • Quatre porros
  • 500 grams de calamarsets
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Romesco ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Un got de conyac

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola de terrissa gran
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem els calamarsets, i els saltegem en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva.
Quan són mig cuits, els retirem del foc i els reservem.
A part, en una cassola de terrissa amb un rajolí d'oli, fregim els porros picolats, amb un polsim de sal. Quan els porros són gairebé transparents, afegim un got de conyac i l'encenem.
Tot seguit, posem quatre cullerots de romesco, i fumet de peix.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i quan arrenca el bull, afegim les favetes salpebrades.
Quan les favetes ja són cuites, afegim els calamarsets, hi donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i deixem que s'acabi de coure tot el conjunt, uns dotze minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1600 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: