Amanida de pollastre amb salsa rosa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos pits de pollastre de mida mitjana
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en gra
- Un pot petit de blat de moro en conserva
- 150 grams de nous pelades
- Una safata de tomàquets xerri
- Salsa rosa
- Mitja ceba
- Dues fulles de llorer
- Una branca d'api
- Mitja enciam tipus iceberg, tallada a juliana molt fina
- Un pot petit, de pastanaga ratllada
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una escorredora
Una salsera de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, posarem: un grapat de pebre negre en gra, un tros d'àpi, dues fulles de llorer i mitja ceba pelada. Quan arrenqui el bull, afegirem els dos pits de pollastre, i deixarem que coguin quinze minuts. Tot seguit, els retirarem i deixarem que refredin.
Mentrestant, en el bol de vidre posarem, l'enciam tallat a juliana, les nous pelades, els tomàquets xerri tallats en dues meitats, el blat de moro i la pastanaga ratllada ben escorreguda. A part, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta la posem en una salsera de porcellana.
Seguidament, tallem els pits de pollastre en juliana molt fina, i ho afegim en el bol amb els altres ingredients. Tot seguit, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem en una safata de porcellana de manera abellidora, i ja ho podrem treure a taula, acompanyada de la salsera amb la salsa rosa.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2093 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.