Mar i muntanya de conill amb llagostins
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill de quilo i mig, tallat a trossos regulars
- Llard
- Dotze llagostins de mida gran
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Un got de conyac
- Un got de ví ranci
- Pa fregir
- Un grapat d'ametlles torrades
- Julivet picolat
- Cinc alls pelats
- Dues fulles de llorer
- Brou de pollastre, de pot
- Una ceba picolada
- Tomàquet fregit de pot
- Una cullerada de xocolata en pols
4 racions
Utensilis
Una batedora elèctrica
Una cassola de terrissa gran, amb tapa
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli, saltegem els llagostins, els flamegem amb el conyac i els reservem. A continuació, en una cassola de terrissa amb tapa, sofregim el conill salpebrat, amb una mica de llard. Quan el conill és mig rosset, afegim: la ceba, el llorer, els alls i el tomàquet fregit.
Deixem que es fregeixi, i tot seguit, afegim el got de ví ranci i el brou de pollastre que cobrixi tot el conill. Tot seguit tapem la cassola, i deixem que cogui a foc baix, fins que el conill sigui gairebé cuit.
A part, amb l'ajud de la batedora elèctrica fem una picada amb: un grapat d'ametlles torrades, un all pelat, pa fregit, julivert picolat i una cullerada de xocolata en pols. Fiquem una mica de brou, i passem la batedora.Un cop feta la picada, l'afegim a la cassola juntament amb els llagostins amb el seu suc, corregim de sal, remenem la cassola donant-hi sacsejades en cercles, ho deixem coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja podrem treure el mar i muntanya a la taula, en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3467 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.