Conill estofat amb patates i olives negres d'Aragó
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un conill d'un quilo i mig ( aproximadament )
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Dues fulles de llorer
- Una ceba picolada
- Un cullerot de tomàquet fregit
- Un got de vi ranci
- Sis patates cascades
- 200 grams d'olives negres d'Aragó
- Pa fregit
- Ametlles torrades
- Quatre alls pelats
- Julivert picolat
- Una culleradeta de xocolata en pols
- Mig fetge del conill fregit
- Aigua mineral
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Una paella petita
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli sofregim el conill salpebrat.
Quan el conill és mig rosset afegim: els alls aixafats, la ceba picolada, el llorer i un cullerot de tomàquet fregit.
Quan tot plegat és ben fregit afegim: el vi ranci i l'aigua que cobreixi el conill, i deixem que cogui a foc baix. A part, en una paella petita amb un raig d'oli fregim mig fetge del conill, i un cop fregit, el posarem en el pot de la batedora juntament amb: julivert, un all pelat, pa fregit, un grapat d'ametlles torrades, una culleradeta de xocolata, i un raig d'aigua. Un cop feta la picada, l'afegim a la cassola amb el conill.
Seguidament, pelem les patates, les casquem a trossos regulars i les afegim a la cassola
juntament amb les olives negres.
Corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que les patates i el conill estiguin cuits.
Tot seguit, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1450 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.