Bròquil bullit amb mongetes del ganxet i salsa de pebrots del piquillo

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un broquil gran
  • 400 grams de mnogetes el ganxet cuites
  • Salsa de pebrots del piquillo ( la trobareu a les meves receptes )
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, tallem el bròquil en botonets i el posem a bullir en un cassó amb aigua i sal.
Quan ja gairebé es cuit, l'escorrem i el barregem amb les mongetes cuites, en un bol.
Seguidament, ho fiquem en una safata de porcellana on ho servirem.
A part, fem la salsa de pebrots del piquillo com explico a les meves receptes, i un cop feta, l'afegim a la safata amb el bròquil i les mongetes, tot remenant-ho una mica, i ja ho podrem treure a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2136 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: