Bròquil bullit amb mongetes del ganxet i salsa de pebrots del piquillo
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un broquil gran
- 400 grams de mnogetes el ganxet cuites
- Salsa de pebrots del piquillo ( la trobareu a les meves receptes )
- Sal
- Aigua
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, tallem el bròquil en botonets i el posem a bullir en un cassó amb aigua i sal.
Quan ja gairebé es cuit, l'escorrem i el barregem amb les mongetes cuites, en un bol.
Seguidament, ho fiquem en una safata de porcellana on ho servirem.
A part, fem la salsa de pebrots del piquillo com explico a les meves receptes, i un cop feta, l'afegim a la safata amb el bròquil i les mongetes, tot remenant-ho una mica, i ja ho podrem treure a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2136 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.