Bacallà al vapor amb verduretes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà dessalat
- Aigua mineral
- Sal
- Tres pastanagues grosses
- Dos cabassons grans
- Una branca d'àpi
- Dues fulles de llorer
- Oli d'oliva
- Vint i quatre cebetes del platillo
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una cassola marinera
Una aranya de filferro
Un estri per fer boletes de fruites
Quatre plats de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, agafem les pastanagues i els carbassons, i amb l'estri per fer boletes, els anem buidant i fent-ne boletes. Seguidament, pelem les cebetes del platillo, i les posem en un cassó amb aigua mineral i un polsim de sal, juntament amb les boletes de pastanaga i carbassons.
Quan les verdures estiguin al " dente ", les passem a la cassola marinera, juntament amb els quatre lloms de bacallà, amb la pell cap amunt, i la suficient aigua perqué es cogui.
Quan el bacallà ja és cuit, el traiem en compte que no es trenqui, posem els lloms de un en un en cada plat amb la pell cap a vall, repartim les verduretes en cada plat, ho reguem amb un raig d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula, sense l'àpi ni el llorer.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.