Pastis de Pastanaga
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pastanaga ratllada (500gr.)
- Sis ous
- 125gr. de farina amb llevat de pa de pessic (bizcocho), i si algú es celíac, posa 125gr. farina d'arròs i 7gr. de llevat en lloc de l'altre.
- 60gr. sucre bru (moreno)
- 60gr. oli suau d'oliva
- Una cullerada petita rasa de gingebre en pols. (uns 2gr.)
- Sucre glass.
8 racions
Utensilis
Un motlle de 22 o 23cm. untat d'oli
Elaboració
En un bol posa els ous amb el sucre i bat si pot ser amb les barilles del minipimer fins que quedi cremós, ara posa l'oli i torna a batre, desprès posa la farina amb llevat i el gingebre i remena amb una cullera amb cura fins que quedi tot ben integrat.
Reserva.
Ratlla la pastanaga i la vas posant al bol. Quan la tinguis tota ratllada remena amb la cullera fins que et torni a quedar tot ben integrat.
Desprès posa-ho al motlle i al forn a 180º entre 40 i 45 minuts.
Abans de treure'l punxa'l amb un escuradents que t'ha de sortir net. Deixa-ho refredar.
Abans de servir posa per sobre sucre glass cobrint tot el pastis i ja el podeu menjar.
Queda hiper bo
30min
Notes
Es molt fàcil de fer.
Li pots afegir unes 10 nous a trossets petits o 100gr de coco ratllat quan posis la pastanaga.
També li pots posar una cobertura de 100gr de xocolata fondant, 100gr de nata per a montar i 25gr de mantega.
Treu la mantega que s'estovi.
Posa en un cassó la nata i el xoco al foc al minim sense deixar de remenar fins que quedi integrat.
Tanca el foc i posa la mantega remenant fins que es desfaci.
Espera que es posi tebi el pastís i la cobertura.
Desprès cobreix el pastis amb aquest Ganaché i quan es refredi posa-ho a la nevera fins q endureixi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10335 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.