Pastissets farcits de marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • La part blanca de tres porros
  • Tomàquet fregit
  • Sis varetes de delicies de mar
  • 400 grams de gambetes petites amb pell
  • Dos paquets de pasta de pastissets de la " cocinera "
  • Conyac
  • Oli de girasól
  • Sal
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una paella fonda per fregir els pastissets
Una paella gran
Una safata plana, amb paper de cuina
Una safata de porcellana blanca, de mida gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, pelem les gambetes i les reservem. Tot seguit, picolem els porros ben picolats i els fregim a la paella amb un rajolí d'oli d'oliva. Quant els porros són ja transparents, afegim: les gambetes pelades i les delicies de mar picolades.
Seguidament, afegim una mica de tomàquet fregit, i un raig de conyac, ho remenem tot ben remenat amb una espàtula de fusta, i ho reservem.
A continuació, estenem la pasta dels pastissets damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud d'una culera grossa, els anem omplint amb la farsa que hem preparat.
Un cop plens, els dobleguem i els segellem amb l'ajud d'una forquilla, per tota la vorera del pastisset. Tot seguit, els fregim amb l'oli de girasól ben calent, i quant són una mica rossets, els posem a la safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, els passem a la safata gran de porcellana, i ja els podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1530 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: