Pastissets farcits de marisc
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Crestes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- La part blanca de tres porros
- Tomàquet fregit
- Sis varetes de delicies de mar
- 400 grams de gambetes petites amb pell
- Dos paquets de pasta de pastissets de la " cocinera "
- Conyac
- Oli de girasól
- Sal
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una paella fonda per fregir els pastissets
Una paella gran
Una safata plana, amb paper de cuina
Una safata de porcellana blanca, de mida gran
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, pelem les gambetes i les reservem. Tot seguit, picolem els porros ben picolats i els fregim a la paella amb un rajolí d'oli d'oliva. Quant els porros són ja transparents, afegim: les gambetes pelades i les delicies de mar picolades.
Seguidament, afegim una mica de tomàquet fregit, i un raig de conyac, ho remenem tot ben remenat amb una espàtula de fusta, i ho reservem.
A continuació, estenem la pasta dels pastissets damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud d'una culera grossa, els anem omplint amb la farsa que hem preparat.
Un cop plens, els dobleguem i els segellem amb l'ajud d'una forquilla, per tota la vorera del pastisset. Tot seguit, els fregim amb l'oli de girasól ben calent, i quant són una mica rossets, els posem a la safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, els passem a la safata gran de porcellana, i ja els podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.