Conill estofat a l'aroma de vermut de Reus
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill de quilo i mig, tallat a trossos regulars
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Tomàquet fregit de pot
- Un got gran, de vermut
- Brou de verdures ( pot ser de pot )
- Una ceba picolada
- Sis alls pelats, aixafats
- Un brot de farigola
- Un brot de romaní
- Un pot de barreja de bolets
- Dues fulles de llorer
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el conill salpebrat juntament amb: la ceba picolada, els alls, el llorer. la farigola i el romaní.
Quan ja ha agafat una mica de color daurat, afegim el tomàquet i el got de vermut.
Quan ja ha reduït el vermut, afegim el brou de verdures, i deixem que cogui a foc baix una estona. Seguidament, retirem els talls de conill, i passem la batedora elèctrica per la bresa, tenin cura de retirar : el llorer i les herbes.
Tot seguit ho tornem a posar a la cassola, amb l'ajud d'un colador xinès, corregim de sal, afegim el conill i els bolets escorreguts, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que el conill estigui al punt de cuit., i ja ho podrem treure-ho a taula, en la mateixa cassola.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, la podem fer amb qualsevol dels vermuts que es comercialitzen a la ciutat de Reus.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2196 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.