Llibrets de salmó amb formatge i bacó
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- La meitat d'un salmó gran
- Sal
- Oli d'oliva
- Setze llesques de formatge tipus tranxetes
- Setze talls de cansalada fumada, tallada ben prima
- Farina
- Pa ratllat
- Quatre ous batuts
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana, per la farina
Un atuell de plàstic, pel pa ratllat
Un bol de vidre gran, per l'ou batut
Paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Un ganivet filetejador
Vuit escuradents
Elaboració
Primerament, amb l'ajud del ganivet filetejador, tallem el salmó en filets no massa gruixuts, i els anem posant damunt el marbre de la cuina.
Seguidament, damunt de cada filet, posem: un tall de formatge, dues tires de cansalada, que no sobresurtin del filet, i acabem amb un altre tall de formatge. Seguidament, ho tapem amb un filet de salmó, posem un escuradents per segellar-ho, ho passem per farina, ou batut i pa ratllat, i ho fregim amb l'oli ben calent, fins que veiem que els llibrets, són una mica rossets, i els traiem tot posant-los damunt el paper de cuina,per treure l'excés d'oli.
En el moment de servir, els posem en la safata de porcellana blanca, i ja ho podrem treure-ho a taula.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2150 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.