Milfulls de crema i figues
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Crema pastissera ( la trobareu a les meves receptes )
- Gelatina de poma
- Sis figues seques, de les grans
- Sucre
- Aigua
- Farina
6 racions
Utensilis
Una safata plana, per anar al forn
Una safata plana, de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Un pinzell
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Un bufador
Paper sulfuritzat
Elaboració
Primerament, fem la crema pastissera com explico a lameva recepta, i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les figues durant uns deu minuts, i les reservem.
A continuació, espolsem farina damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem. Tot segit, la tallem a trossos de 10 centimetres de llarg, per 8 d'ample. Els posem a la safata amb paper sulfuritzat i els enfornem a 180º, fins que la pasta de full, és rosset. En sis de les bandes els hi fiquem una figa tallada en dues meitats, i les pintem amb gelatina de poma calenta, amb l'ajud del pinzell. Les altre sis que queden, les omplim amb crema pastissera amb l'ajud de la mànega pastissera, les espolsem amb sucre, i les cremem amb el bufador.
Seguidament, tapem amb la banda que porta la figa, les fiquem a la safata de porcellana, i ja les podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1176 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.