Bacallà gratinat amb allioli de pera, sobre llit d'espinacs a la catalana
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llom de bacallà de 300 grams, aproximadament
- Farina
- Allioli de pera ( el trobareu a les meves receptes )
- Espinacs a la catalana per una ració ( ho trobareu a les meves receptes
1 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Una safata metal·lica per anar al forn
Una paella mitjana
Un plat gran de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fem l'allioli tal com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, enfarinem el bacallà i el fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que és ben rosset de les dues cares. Tot seguit, el fiquem en una safata, el cobrim amb l'allioli i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que és gratinat.
A continuació, fem els espinacs com explico a la meva recepta, i un cop fets, fem un llit amb els espinacs, en el centre del plat. Tot seguit, fiquem el bacallà al damunt del llit d'espinacs, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquesta recepta és per un començal, però farem tants plats, com persones seguin a taula.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1870 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.