Mil fulls de patates, llagostins i bacallà, amb romesco
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una patata grossa
- 100 grams de bacalla esqueixat
- Dos llagostins mitjans
- Aigua
- Sal
- Romesco ( el trobareu a les meves receptes )
1 racions
Utensilis
Un motlle metal·lic rodó de 10 m/m
Un cassó gran
Un cassó petit
Un plat gran de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullirem la patata amb pell, i un cop cuita, la deixarem refredar i la pelarem. Tot seguit, pelem els llagostins, i els escaldem amb aigua i sal, uns cinc minuts, i els reservem. Un cop el bacallà estigui a punt de sal, l'esqueixem i el reservem.
En el moment de muntar el plat, fiquem el motlle en el centre del plat, i tot seguit fiquem una rodanxa de patata d'un dit de gruix. Seguidament, fiquem una mica de bacallà, seguim amb una rodanxa de patata, dos llagostins tallats en dues meitat a lo llarg, i acabem amb una mica de bacallà, i el romesco pel damunt.
Tot seguit, ho desmotllem, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants mil fulls, com persones seguin a taula
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1283 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.