Ous de guatlla gratinats sobre llit d'escalivada amb ganyims i anxoves
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Escalivada de ganyims i anxoves, per quatre racions ( la trobareu a les meves receptes )
- Vuit ous de guatlla
- Oli d'oliva
- Sal
- Formatge ratllat
4 racions
Utensilis
Una safata rectangular gran, de porcellana blanca
Quatre cassoletes d'ous de porcellana blanca
Unes pinces pel forn
Una paella petita
Un espàtula plana
Una safata plana pel forn
Elaboració
Primerament fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la repartim entre les quatre cassoletes d'ous. A part, en una paella petita amb oli d'oliva, anem fregint els ous de guatlla amb un polsim de sal, de dos en dos, i un cop fregits, els anem posant damunt l'escalivada. Tot seguit, espolsem els ous amb el formatge ratllat, i ho gratinem en el forn a 180º, fins que el formatge és rosset.
A continuació, amb l'ajud de les pinces del forn, anem posant-ho a la safata de porcellana blanca gran, i ja ho podrem servir aixi mateix a taula.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1087 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.