Fideuà amb bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Marca per paelles
- Fumet de peix
- 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Picada d'all, oli i julivert
- Oli de gira-sol
- 500 grams de fideus del nº2
5 racions
Utensilis
Una paellera de sis racions
Uns estalvis
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb oli de gira-sol, fregim els fideus fins que estiguin ben daurats, els escorrem i els reservem. Seguidament, fiquem quatre cullerots de marca a la paellera, afegim el bacallà esmicolat juntament amb els fideus rossos, i dos cullerots de picada, i ho barregem ben barrejat.
Tot seguit, afegim el fumet fins arribar a l'alçada de les nanses, i deixem coure cinc minuts en el foc.
Seguidament, corregim de sal i ho fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que els fideus són cuits i ja els podrem treure a taula amb uns estalvis a sota, per tal de no cremar-nos.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2459 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.