Conill a la gitana
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill de 1,100 kg tallat a trossos
- 1 cullerada de farina
- 1 ceba
- 3 tomàquets madurs
- 1 cabeça d'alls
- 1 pebrot vermell escalivat
- 100 g de pesols
- 12 ametlles torrades
- Nou moscada
- 1 fulla de llorer
- Sal, oli i julivert
6 racions
Elaboració
Poseu al foc una cassola amb oli. Enfarineu el conill i els deixeu rossejar. Traieu-lo de la cassola.
Afegiu-hi la ceba picada fina, un cop rossa, tireu-hi els tomàquets ratllats, així com la cabeça d'all. Guardeu-ne 2 grans i el llorer.
Deixeu concentrar el tomàquet i afegiu a la cassola el conill, així com un got d'aigua. Tireu-hi els pesols en cru i deixeu-lo coure. Talleu el pebrot a tires. Els afegiu a la cassola, així com la picada feta amb els alls, les ametlles i el julivert.
Tasteu de sal i aromatitzeu amb nou moscada.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1788 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.