Conill a la gitana

Ingredients

  • 1 conill de 1,100 kg tallat a trossos
  • 1 cullerada de farina
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • 100 g de pesols
  • 12 ametlles torrades
  • Nou moscada
  • 1 fulla de llorer
  • Sal, oli i julivert

6 racions

Elaboració

Poseu al foc una cassola amb oli. Enfarineu el conill i els deixeu rossejar. Traieu-lo de la cassola.
Afegiu-hi la ceba picada fina, un cop rossa, tireu-hi els tomàquets ratllats, així com la cabeça d'all. Guardeu-ne 2 grans i el llorer.
Deixeu concentrar el tomàquet i afegiu a la cassola el conill, així com un got d'aigua. Tireu-hi els pesols en cru i deixeu-lo coure. Talleu el pebrot a tires. Els afegiu a la cassola, així com la picada feta amb els alls, les ametlles i el julivert.
Tasteu de sal i aromatitzeu amb nou moscada.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1788 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: