Romesco de rèmol amb carxofes, espàrrecs verds i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de rèmol de 250 grams cadascun
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- 500 grams de carxofes congelades
- 300grams de mongetes del ganxet cuites
- Oli d'oliva
- Sal
- El meu romesco(el trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix(el trobareu a les meves receptes)
- Mig got de conyac
- Aigua
- Dos brots de julivert
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica
Un batedor de varetes
Dos cassons grans
Una escorredora
Un plat de fusta gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, sal i un brot de julivet, posem a coure les carxofes fins que són cuites, i les reservem. Seguidament, en un altre cassó amb aigua, sal i un brot de julivert, posem a coure els espàrrecs verds tallats per la meitat fins que siguin cuits i els reservem.
A continuació, fiquem el conyac a la cassola marinera, a foc baix, i quan és calent l'encenem i el flamegem fins que s'apagui.
Tot seguit, afegim quatre cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim el fumet de peix en quantitat suficient per coure el rèmol, corregim de sal i deixem que arrenqui a bullir durant uns dotze minuts.
Tot seguit, afegim: els espàrrecs, les carxofes i les mongetes i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns
dotze minuts més, i ja ho podrem espolsar amb el julivert picolat, i treure-ho a taula amb un plat a sota per tal de no cremar-nos.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2291 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.