Lluç amb patates guisades
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 filets de lluç
- 1/2 kg de patates
- 1 ceba
- 3 tomàquets madurs
- 1 gra d'all
- 100 g de pèsols congelats
- Julivert, farina, oli i sal
4 racions
Elaboració
Talleu els filets per la meitat, saleu-los, enfarineu-los i fregiu-los. Reserveu-los.
Peleu i talleu les patates a daus grans i fregiu-los en el mateix oli del peix i reserveu-les.
Feu un sofregit amb la ceba picada i els pèsols, quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els tomàquets ratllats, deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Incorporeu-hi les patates i una mica d'aigua.
Quan estiguin quasi cuites, poseu-hi el lluç i després la picada, deixant-ho coure uns 5 minuts més.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1567 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.