Sardines Farcides
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: estiu tardor hivern
Ingredients
- 1 Kg Sardines
- 2 Ous
- Oli
- Alls
- Julivert
- Tomàquets madurs
- 2 llesque de pa de panet
- Llet
- Sal
- Pebre vermell
6 racions
Elaboració
Es netegen les sardines treien les espines i es deixen a l'escorredora.
Es bollen els ous quan estan cuits es pelen,es posa el pa amb remullat amb la llet quan esta ven remullat s'agafa i es posa amb un pot el pa els ous els alls el julivert una mica de sal i es tritura tot.
S'agafa la llauna i s'hi posen les sardines planes a la llaune que la pell de boca para vall es posa dues cullerades a cada sardina i es tapa amb un altre sardina quan la llaune esta plena es pelen les tomàquets i es trinxen les tomàquets alls i el julivert i es tire tot pel damunt de las sardines un pols de pebre vermell un pols de sal i un bon raig d'oli d'oliva verge i es posa al for es poden menjar igual calentes com fredes.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1591 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.