Pollastre amb olives i panses de corint
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Ingredients
- 1 pollastre tallat en 8 trossos
- Oli, sal, pebre i farina
- 50 g de panses de corint
- 1 pebrot verd
- 4 tomàquets madurs
- 100 g d'olives verdes sense pinyol
- 2 cebes grosses
- 2 grans d'all
- 2 got de vi blanc
6 racions
Elaboració
Poseu les panses en remull amb aigua tebia. Peleu les cebes, els alls i piqueu-ho tot.
Salpebreu els trossos de pollastre i enfarineu-los. En una cassola amb oli calent daureu-los.
En el mateix oli, ofegueu les cebes i els alls, afegiu-hi els tomàquets ratllats i el pebrot tallat a daus petits, deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc lent lent i tapat.
Afegiu-hi les panses escorregudes, les olives, el pollastre, el vi, afegiu-hi sal si fes falta. Deixeu-ho coure 15 minuts, passats aquests, doneu-li la volta i deixeu-ho coure 15 minuts més.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1119 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.