Espatlletes de conill amb samfaina
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit espatlletes de conill
- Samfaina(la trobareu a les meves receptes com a " la meva samfaina ")
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa
Una safata plana
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim les espatlletes salpebrades fins que són ben daurades i les reservem en la safata plana.
Seguidament en la mateixa cassola, fem la samfaina com explico a la meva recepta i quan està ben confitada afegim les espatlletes i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts i ja les tindrem llestes per servir a taula en la mateixa cassola.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1117 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.