Macarrons amb bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de macarrons
- 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Oli d'oliva
- Una ceba picolada
- Quatre alls laminats
- Una fulla de llorer
- Un got de vi blanc
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una cassola fonda
Una escorredora
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada, els alls laminats i una fulla de llorer.
Seguidament, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i el got de vi blanc.
A part, fiquem aigua, sal i un raig d'oli en una cassola fonda, i quan arrenqui el bull afegim els macarrons i deixem que coguin fins que estiguin cuits al "dente". Tot seguit, els escorrem i els reservem.
Quan el sofregit de la cassola ja és ben cuit, afegim el bacallà esmicolat, ho remenem una mica amb l'espatula de fusta, i tot seguit afegim els macarrons ben escorreguts, els remenem i ja els podrem treure a taula en la mateixa cassola.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2528 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.