Salsa de castanyes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot de pasta de marró glace de 300 grams (el trobareu a les grans superfícies)
  • Un cassó de brou natural casolà
  • Mitja ceba picolada
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Farina de blat(si cal)
  • Sal
  • Pebre negre en pols

10 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Una espàtula de plàstic
Un batedor de varetes
Un atuell amb tapa per guardar la salsa un cop feta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un raig d'oli sofregim la ceba picolada i quan ja és rossa, afegim la crema de castanyes amb un raig de conyac i brou natural. Passem la batedora elèctrica i ho remenem amb el batedor de varetes fins aconseguir una salsa fina i homogènia.
Tot seguit, ho passem pel colador fi a un cassó on acabarem de fer la salsa, i seguim remenant amb el batedor de varetes. Seguidament, corregim de sal i pebre negre, i si cal, ho espessim amb una mica de farina de blat amb un raig d'aigua freda, i ja la podrem guardar fins el moment de fer-la servir.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4610 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: