Truita de calçots i cansalada
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit calçots tallats a rodelles
- Tres talls de cansalada de panxeta tallada a trossos petits
- Oli d'olliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vuit ous batuts
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta
Un plat rodó gran, de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en una paella amb oli d'oliva fregim la cansalada salpebrada fins que la veiem daurada. Tot seguit, afegim els calçots salpebrats i els fregim conjuntament, fins que tot plegat ja és cuit. Seguidament, fiquem la barreja en un bol de vidre, afegim els ous batuts, i en una paella amb un raig d'oli, passem a fer la truita.
Quan l'oli ja és calent, aboquem la barreja del bol, i fem la truita amb el foc més aviat baix.
Quan ja tenim la truita cuita al nostre gust, la fiquem en el plat rodó, i ja la podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del calçot Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2469 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.