Potatge d'espinacs amb crestes de pollastre i mongetes del ganxet
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
- 500 grams d'espinacs congelats
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- 500 grams de crestes de pollastre
- Aigua
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Una fulla de llorer
- Dues patates mitjanes
- Sal
- Ametlles torrades
- Pa fregit
- Un all pelat
- Julivert picolat
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Un cassó gran
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes de porcellana blanca
Elaboració
Primerament,fem una picada amb: pa fegit, julivert, un all, i un grapat d'ametlles pelades torrades.
Passem la batedora elèctrica i ho reservem.
A part, en un cassó amb: aigua, sal,la ceba pelada, una branca d'api,i una fulla de llorer, fiquem a coure les crestes ben netes de plumes. Quan les crestes ja són ben cuites, les reservem.
Seguidament, fiquem el brou de pollastre que arrenqui el bull i tot seguit afegim: els espinacs picolats, les patates tallades a quadradets menuts i les mongetes del ganxet.
Seguidament, afegim les crestes tallades en dues meitats, corregim de sal i incorporem la picada.
Quan tot el conjunt ja ha cuit uns quinze minuts, ja ho podrem retirar del foc.
Tot seguit, fiquem el potatge a la sopera, i ja ho podem treure-ho a taula juntament amb les escudelletes.
1h 30min
Etiquetes: Cuina d'hivern Cuina dels potatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1533 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.